søndag den 9. oktober 2011

Hold da op, så kom der hele 4 indlæg i dag, den luksus, skal i nok ikke vende jer alt for meget til.. Jeg har rimeligt travlt for tiden og går også til gymnastik osv osv. Men jeg kom lige i tanke om at jeg ikke har fortalt noget om hvordan mine hunde er og har taget det her fra  min anden blog www.sirihenriksen.blogspot.com


Mine hunde!

Jeg har to hunde, de er af racen Lagotto Romagnolo. Der er ikke så mange der kender racen, men de er bare for nuttede! Nogen kalder også hunden en trøffelhund, da det var det de blev brugt til i gamle dage, den bliver også kaldt en "italiensk vandhund" :-) Der er kun to opdrættere i Danmark, og vi har fået vores hunde fra kennelen "Lapinlumon".
Nå, men nok om det.
Carlo (født d. 2/9-09) som er den ældste, fik vi d. 6. november 2009, så han er snart 2 år. Han er den farve man kalder "orange", men det ligner mere æggehvid, synes jeg.  Vi har gået til udstillinger med Carlo, men han ser ikke heeelt rigtig ud i forhold til racen. Han er en rigtig kærlig hund, der helst vil med over det hele, og er altid med på den værste! Han elsker gåture i skoven, og dem får han også nok af! :-) Han er desværre bare en smuuuule frisk, så han flyver nærmest op når man rejser sig op, og er en lille smule forvirret en gang imellem. Men efter min mening er han den dejligste, sjoveste og sødeste hund i verden, men hvem synes ikke det om sin egen hund! ;-)
Mico (født d. 5/8-10) fik vi d. 8. november 2010 så han er lige over 1 år! Han er brun med hvide hår imellem. Vi går også til udstillinger med ham, og han ser mere ud som racen skal, men de sidste par gange har han været klippet forkert, så der i bjerringbro var det første gang han blev BIR (bedst i racen). Mico er altid glad og elsker at blive nusset! Han er lidt mere rolig end Carlo når der kommer gæster og sådan noget, men kan virkelig også mose sig frem, hvis han vil! Han elsker at gå tur, spise mad og sove ;-).
Carlo, 3 dage efter vi fik ham <3

Mico som lille sød hvalp

Mico som hvalp og Carlo er meget ældre her
Det var så lidt om mine hunde, som jeg synes er de sødeste små væsner på Jorden!<3
Jeg er ked af at jeg ikke har noget billede af mico som ældre her, men der skal nok komme et lidt senere!:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar